Søg efter maskine

Pr. 31. december 2023 udlejer vi ikke længere til privatpersoner.

Ændret prisstruktur
I forbindelse med Del-Pins overgang til Renta vil prisstrukturen ændres. Dermed er priser og medfølgende tilbehør på denne hjemmeside vejledende. Hvis du er i tvivl, så spørg din udlejningskonsulent, når du ringer og bestiller materiel. Vi tager forbehold for evt. forkerte priser og oplysninger.

Dantherm - CDT 50

Dantherm CDT 50 er vores største affugter til den ideelle løsning til fugtproblemer i forbindelse med nybyggeri, udtørring efter vandskader, samt tørlagring af fugtfølsomme materialer.

Ved hjælp af en ventilator trækkes den fugtige luft ind via et filter og køles ned over en fordamper. Dette afkøler luften til under dugpunktet, hvorved den overskydende fugt omdannes til vanddråber på fordamperen. Dråberne opfanges i en drypbakke og ledes ned i vandbeholderen.
Den nu afkølede luft ledes gennem kondensatoren, hvor den atter varmes op. Da energien til opvarmningen stammer både fra den frigivne kondensationsvarme og den varme som kompressoren og ventilatoren afgiver under driften, er luftens temperatur ca. 5°C højere.

I en almindelig bolig bør luftfugtigheden ligge mellem 30 - 60%
Ved temperaturer under 15 grader anbefaler vi en adsorptionsaffugter, da effekten på en almindelig affugter aftager ved den temperatur.

kr. 347,00 ekskl. moms

*Der beregnes leje i 7 dage pr. uge

Dantherm - CDT 50

Sikkerhed

For at minimere person- og maskinskader, har vi indsat sikkerhedssymboler på vores maskiner, og vi anbefaler at disse overholdes.

Specifikationer
Tilbehør
Brugervejledning
Drivkraft
230v
Ydelse (hk / kW)
1,27 / 0,95
Ampere
4,1A
Arbejdsområde - fugt
40 - 100 % RF
Arbejdsområde - temperatur
+3 - +30°C
Luftydelse
800 m³/t
Vandtank
12,5 liter
Kølemiddel
R 407 C
Lydniveau (1 meter fra affugteren)
61 dB(A)
Egenvægt
60 kg
Forlængerkabel
Læs mere
Drivkraft
230v
Strømværdi
13A
Kapslingsklasse
IP44
Kabellængde
20 m
kr. 53,00 ekskl. moms
Læs mere
*Der beregnes leje i 7 dage pr. uge